شما هم پرسشی دارید؟
دکتر غلامعلی حسنی
متخصص جراحی مغز و اعصاب،دیسک و ستون فقرات
نویسنده: خانم پرست
متن پرسش: باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما.مادرم50سال داردومدتی است که سردردهای شدیدی داردرفت دکتربعدازگرفتن نوار مغزداروهایی راتجویزکرداسامی این داروهاروبراتون مینویسم لطفاراهنمایی کنید(ترامادول100،امیتریپتیلین25،الانزاپین5،سیتالوپرام20،متورال50)سردردهاشش نبض داروباحرکت سرشدیدبیشترموقعی که پریودمیشه سردردش شروع میشه،خوابش کم،غذاش هم تقریباکم،معمولاعصبانی هستش وبعضی اوقات که سردردش شدیدتر میشه لرزمیکنه.باتشکر
پاسخ دکتر: ادامه روند درمانی شما با توجه به توصیه های پزشک و مراجعه به پزشک اعصاب روان توصیه میشود
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۱۸
نویسنده: احسان
متن پرسش: سلام ، پسر من 4 ماهه بدنیا اومده ، تازه متوجه شدیم که از داخل سرش صدای وزوز میاد(انگار که یک مگس اون داخل گیر کرده) ، حتی هنگام خواب نوزاد هم این صدا میاد. صدا خیلی بلند وقتی گوش روی سر پسرم میزارم میشنوم. آیا مشکل جدیه؟ یا طبیعی؟ باید به پزشک مراجعه کنم؟
پاسخ دکتر: به علت احتمال بروز مشکلات عروقی مراجعه به پزشک جراحی مغز و اعصاب الزامی میباشد
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰
نویسنده: سمیه
متن پرسش: با عرض سلام و خسته نباشید.مادر 45 ساله ام دچار آنوریسم مغزی شده که عمل جراحی کردن و قبل و بعد عمل هوشیار بود از 15 ،14 بود.امروز یک هفته هس عمل کردن ولی تو آی سی یوس.با ما صحبت میکنه تمام اتفاقاتی که براش افتاده به یاد داره.یه طرف صورتش ورم کرده بود که الان رفع شده.میخواستم بپرسم چرا تو آی سی یو نگهش میدارن حالش خوب نیس برا اون یا ممکنه دوباره خونریزی مغزی کنه؟
پاسخ دکتر: با توجه به امکان بروز برخی مشکلات تاخیری لازم است طبق نظر پزشک جراح تا بر طرف شدن و رفع کامل عوارض تاخیری در ICU بستری بماند
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
نویسنده: امیر علی محجوبی
متن پرسش: من جوانی 18 ساله هستم دچار لرزش دست خفیف که هنگام مهمانی وجاهای شلوغ احساس می کنم این شدت بیشتر می شود از شما خواهش میکنم راه در مانی پیش رو من قرار دهید.
پاسخ دکتر: شرایط سنی اضطراب و استرس باعث تشدید عوامل میشود برای کنترل به متخصصین اعصاب روان مراجعه کنید
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
نویسنده: سعیده
متن پرسش: باسلام دختری هستم 33 ساله طراح و گرافیست. اما در حدود یکسال که به دلیل فتق دیسک چپ در مهره 6 گردن و دیسک در مهره های 5 و 4 گردنی کاملا خانه نشین شده ام به طوری که بیشتر متخصیصن که مراجعه کردم ام گفتند باید عمل کنم. اما من به دنبال راهی هستم که نیاز به عمل باز نداشته باشد و باتوجه به توضیحات شما در مورد جراحی با لیزر آیا روشی وجود دارد که باعث درمان دیسک یه طور کامل بدون جراحی باز شود و تاثیر دائم داشته یاشد؟!
پاسخ دکتر: تعیین پروتکل درمانی شما مستلزم معاینه و رویت شماست
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
نویسنده: محسن
متن پرسش: با سلام. پسری 27 ساله هستم که به علت تشنج (صرع) مدتی است از داروی دپاکین (سدیم والپروات) استفاده مینمایم. اما در نوارهای مغزی که از من تهیه میگردد علائم جهش های الکتریکی ملاحظه نمیگردد ولی به چندین دکتری که مراجعه کرده ام همه تشخیص یکسان صرع گذاشته اند. در ضمن من به هنگام حملات دچار بیهوشی نمیشوم . آیا میتوانم به این تشخیص پایبند باشم ؟
پاسخ دکتر: با سلام تشنج الگو های متعددی دارد و الزاما همراه با بیهوشی نمیباشد. لازم است ادامه ی درمان زیر نظر همکاران داخلی اعصاب ادامه یابد .
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
نویسنده: حمید
متن پرسش: دیگه خسته شدم به خدا الان درست یه ماه هست که کل اینترنت بهم میزنم اون هم روزی 9 میشینم تا جوابی که میخواهم بگیرم ولی دیگه نای گشتن ندارم خواهش میکنم از همنیجا جوابم بدین خواهش میکنم کمک کنید خواهش میکنم کمکم کنید من از چه دارویی استفاده کنم تا باهوش و ادراکم قوی و نیز همینطوری حافظه ام قوی بشه؟ خواهش میکنم کمک کنید نگید که راه حلی نیست یا از دارو استفاده نکنید من سال بعد کنکور دارم کمکم کنید من
پاسخ دکتر: با سلام تقویت حافظه راه های مختلفی دارد . کمترین نقش را دارو دارد .لازم است زیر نظر همکاران روانشناس تحت مشاوره و راهنمایی قرار گیرید .
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۵/۱۹
نویسنده: علي فتح سلحشور
متن پرسش: باسلام و عرض ادب برادر ارجمند جناب آقاي دكتر حسني باستحضار مي رسانم مدت دوماه است كه باستناد ‌ MIR گرفته شده و اظهار نظر دكتر پيمان رحماني و دكتر امير توكلي دچار ديسك گردن درد خفيف شده ام كه تجويز به بستن گردن بند براي مدت يكماه و انجام 10 جلسه فيزيو ترابي برايم نمود ه اند ، بهبودي نسبي حاصل نمود ه ام و از ناحيه دست احساس درد نمي كنم ولي مهرهاي گردنم صدا مي كنند
پاسخ دکتر: با سلام با توجه به بهبود نسبی ادامه ی اقدامات طبی دارویی زیر نظر همکاران یاد شده توصیه میشود .
تاریخ: ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
نویسنده: زارع
متن پرسش: خانمی هستم 50ساله بادرددرناحیه کمروپاها.MRIانجام دادم شوانوم درناحیه لومبارداشتم که جراحی شدم.شوانوم خوش خیمه یابدخیم؟باجراحی دردکمرم برطرف شده.ممکنه دچارعلایم دیگربشم؟
پاسخ دکتر: باسلام.شوانوم عمدتا خوش خيم است و معمولا عود نميكند و عارضه ى ديگري ندارد.با اين حال امكان بروز در نواحي ديگر وجود دارد
تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲/۰۱
نویسنده: مصطفی محمدی
متن پرسش: با سلام فتق دیسک بین مهره ای مهره های 4 و 5 دارم (l5-s1) درد از کمرم شروع میشه و تا مچ پای راستم میرسه و تا می ایستم ساق پای راستم سوزن سوزن میشه و 16 جلسه فیزیوتراپی انجام دادم ولی خوب نشدم خواستم ببینم آیا عمل جراحی دارم یا نه و اگه دارم اورژانسی هست یا نه.خیلی ممنون.
پاسخ دکتر: با سلام تشخيص بيمارى مستلزم معاينه مى باشد
تاریخ: ۱۳۹۱/۱۱/۳۰